Hotell

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Neurologiveckan 2017, som kommer att äga rum på Lindholmen Conference Centre.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras i Göteborg under konferensveckan, Radisson Blu Riverside (i anslutning till konferensen) Scandic Europa, Comfort Hotel Göteborg. Bokning görs i samband med anmälan till konferensen.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) och exklusive 12% moms.

För personlig service, vänligen kontakta oss via e-post: neurologiveckan@meetx.se
eller telefon: 031-708 86 90

Radisson Blu Riverside

Med en enastående utsikt över hamnen, och granne med Lindholmen Science Park, får hotellets gäster ett avslappnat boende bara 10 minuter från Centralstationen. Lindholmen är en av Göteborgs snabbast växande område både för företag och privata bostäder. Området är mycket populärt då det ligger nära Nordstan och Centralstationen men i en lugn omgivning med nära både vatten och natur. Här finns över 350 företag och Chalmers Universitet baserade. På hotellets takterrass och flera av rummen kan gäster avnjuta en fantastisk utsikt mot vattnet och Göteborgs hamninlopp.

Pris från SEK 1365/natt
Adress: Lindholmsprien 4, Göteborg

neurologiveckan

Scandic Europa

Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka vägen till Göteborgs roligaste kvarter med Liseberg, Universum och Världskulturmuseet på samma gata. Om du inte vill att dagen ska ta slut ligger Avenyn bara 10 minuter från hotellet med butiker, kaféer och restauranger och större delen av Göteborgs nattliv. När det är dags att resa vidare har du centralstationen mitt emot hotellet och här hittar du flygbussen till Landvetter Airport.

Till Lindholmen Conference Centre tar du dig enkelt med direktbuss 16 utanför hotellet, vid hållplats Nordstan. Resan tar 8 minuter.

Pris från SEK 1780/natt
Adress: Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg

neurologiveckan

Comfort Hotel Göteborg

En av Göteborgs mest berömda byggnader har fått en rejäl makeover. Med 162 helt nyrenoverade hotellrum, nyrenoverad frukostmatsal och lobby, gym med bastu och nya restaurangen OGBG, där vi flörtar med Asiens populära smaker, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Med stans bästa utsikt över Göta älv är Comfort Hotel Göteborg en perfekt bas för dig som vill upptäcka Göteborg. Du hittar oss mitt i stan, bara 10 minuters promenad från Göteborgs Centralstation.

Till Lindholmen Conference Centre tar du dig enkelt med båt.
Båt Älvsnabbare, är gratis att åka. Det går täta turer på morgon och eftermiddag.
Båt Älvsnabben går också en del turer under dagen och kostar som en vanlig resa inom Göteborgsregionen.
Resan tar 12 minuter mellan Stenpiren och Lindholmen

Pris från SEK 1290/natt
Adress: Skeppsbroplatsen 1, Göteborg

neurologiveckan

Avbokningsregler för hotellrum

Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50% av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80% av rumskostnaden debiteras.
Vid avbeställning från 4 veckor fram till första ankomstdatum – 100% av rumskostnaden debiteras.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning. Alla eventuella avbokningar ska göras direkt till Sweden Meetx och inte till hotellet.

För frågor angående hotell kontakta oss på; neurologiveckan@meetx.se
eller telefon: 031-708 86 90