Praktisk info

Plats

Lindholmen Conference Centre är en konferensanläggning i Göteborg som du finner längs med kajerna på Lindholmen, endast 6 minuter till Centralstationen.

Adress:
Chalmers Konferens & Restauranger
Lindholmen Science Park
Lindholmspiren 5, Göteborg

Registrering på plats

Registreringen på plats startar den 9 maj kl. 07.30 och är sedan öppen under konferensdagarna, ta med din bekräftelse som innehåller en streckkod som scannas på plats för att få din namnskylt.

Streckkoden kommer även att skickas ut via sms till angivet mobilnummer.

Namnskylt

Samtliga deltagare erhåller en namnskylt och av säkerhetsskäl ber vi er vänligen bära den under samtliga konferensdagar. Namnskylten gäller även som biljett till Konferensmiddagen om ni anmält er till denna.

Mobilwebb

Om du har en smartphone och har angett ditt mobilnummer när du anmälde dig till konferensen ska du ha fått ett sms skickat till dig med en länk till mobilwebben. Via mobilwebben får du bland annat tillgång till deltagarlistan, programmet, praktisk information om konferensen etc.

Tips! Spara ner länken till startsidan på telefonen så har du enkel access till mobilwebben under hela konferensen.

Måltider

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, konferensmaterial, kaffe, lunch samt specialpris till konferensmiddagen.

neurologiveckan

Om Göteborg

Information om Göteborg och saker att uppleva!

neurologiveckan

Reseinformation

Information om resa till och från Göteborg, samt lokaltrafik till Lindholmen Conference Centre.

neurologiveckan

Lindholmen Conference Centre

Information om konferensanläggningen.

I länkarna ovan ger vi dig praktisk information om kongressen och information för att hjälpa dig att planera din vistelse i Göteborg. Tveka inte att kontakta oss om du behöver mer information.