Praktisk info

Plats

Konferensen äger rum på Scandic Triangeln, mitt i centrala Malmö och beläget ovanpå tågstationen Triangeln.

Adress:
Triangeln 2
211 43 Malmö

Registrering på plats

Registreringen på plats startar den 14 maj kl. 07.30 och är sedan öppen under konferensdagarna, ta med din bekräftelse som innehåller en streckkod som scannas på plats för att få din namnskylt.

Streckkoden kommer även att skickas ut via sms till angivet mobilnummer.

Namnskylt

Samtliga deltagare skriver ut sin namnskylt vid ankomst till Scandic Triangeln och av säkerhetsskäl ber vi er vänligen bära den under samtliga konferensdagar. Namnskylten gäller även som biljett till Konferensmiddagen om ni anmält er till denna.

Mobilwebb

Om du har en smartphone och har angett ditt mobilnummer när du anmälde dig till konferensen kommer du att få ett sms skickat till dig måndag 17 maj efter lunch med en länk till mobilwebben. Via mobilwebben får du bland annat tillgång till deltagarlistan, programmet, praktisk information om konferensen etc.

Tips! Spara ner länken till startsidan på telefonen så har du enkel access till mobilwebben under hela konferensen.

Måltider

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till konferensen, konferensmaterial, kaffe, lunch samt specialpris till konferensmiddagen.

neurologiveckan

Om Malmö

Information om Malmö och saker att uppleva!

neurologiveckan

Reseinformation

Information om resa till och från Malmö, samt lokaltrafik till Scandic Triangeln.

Scandic Triangeln

Information om konferensanläggningen.

I länkarna ovan ger vi dig praktisk information om kongressen och information för att hjälpa dig att planera din vistelse i Karlstad. Tveka inte att kontakta oss om du behöver mer information.