neurologiveckan

Lindholmen Conference Centre

Välkommen till Linholmen Conference Centre

Lindholmen Conference Centre är en konferensanläggning i Göteborg som du finner längs med kajerna på Lindholmen. Här finner du en självklar mötesplats i en högteknologisk miljö med plats för drygt 1000 personer i moderna lokaler. Vår närmaste granne och samarbetspartner Radisson BLU Riverside hotel erbjuder dessutom logi för konferens- och affärsresenärer. Med vår egen restaurangverksamhet skapar vi förstklassiga måltider för alla typer av konferenser och evenemang. Vi erbjuder allt från välsmakande luncher i vår affärslunchrestaurang, till vällagade mingelluncher i våra konferenslokaler till storslagna bankettmiddagar. Läs mer om möjligheterna med våra företagsevent och arrangemang här.

En konferens i Göteborg mest innovativa miljö

Lindholmen Science Park, med Lindholmen Conference Centre i dess mitt, är ett världsledande centrum för intelligenta fordon och transportsystem, mobilt internet och media. Området erbjuder en stimulerande och innovativ miljö med nyskapande arkitektur, och närheten till vattnet och bryggor ger riktigt fina mötesplatser.

Den stora flexibiliteten och den unika miljön gör att Lindholmen Conference Centre kan erbjuda förstklassiga konferenser och arrangemang. Den största konferenssalen rymmer 600 personer och hela konferensanläggningen har kapacitet för cirka 1000 personer. Området ger också stora möjligheter till utomhusarrangemang, både på land och i vattnet.

…med närhet till stan

Vår konferensanläggning i Göteborg ligger centralt belägen med endast 6 minuter till Centralstationen, 15 minuter till Göteborg City Airport och 25 minuter till Landvetter flygplats. Bil- och cykelpooler möjliggör även för lokala transporter. Dessutom lägger kollektivstrafikbåtarna Älvsnabben och Älvsnabbare till vid Lindholmens kaj, så på bara 4 minuter är du på andra sidan sta’n!