Hotel At Six

Välkommen till Hotel At Six

Ett gammalt bankkontor. En djärv vision. En förvandling till ett nytt slags hotell. Som erbjuder elegans med en egensinnig twist.

Inredning av de prisbelönta brittiska inredningsarkitekterna Universal Design Studio. Konst utvald av Sune Nordgren. Standardrum som breder ut sig ordentligt. Sängar där du sover djupt. Toppvåningar med panoramafönster. Och så sviterna. En med terrass, alla med en twist. En lekfull flört med exklusivitet.

Barer, restauranger och lounger med hög kvalitet och hög puls. Och, såklart, ännu mer för ditt välbefinnande; gym med fokus på funktionell träning.

Sist men inte minst, Social At Six. En eventarena på 2000 spatiösa kvadratmeter. För stora samlingar. För intima möten. För allt du behöver och mer. Välkommen till At Six.

Med bil

Vi erbjuder parkeringsservice. Parkera din bil utan hotell på Brunkebergstorg och vi parkerar bilen åt dig. Det kostar 395:- / natt. Det finns också ett stadsgarage runt om i centrala Stockholm, om du vill parkera bilen själv. Fråga receptionen om hur du hittar dit.

Med taxi eller privatbil

Från Arlanda Flygplats är det ett fast pris ifall du reser med Taxi Stockholm, vilket är det företag vi rekommenderar. De kostar 495:- från och till Arlanda Flygplats.

Vi kan också arrangera hämtning med en privatbil. Kontakta oss för mer information.

Med Arlanda Express

Vi finns endast 10 minuters promenad från Arlanda Express station. Du kan också ta en taxi från stationen till oss, taxibilarna finner du precis utanför Arlanda Express station.

Med pendeltåg

Centralstationen är endast runt hörnet från hotellet. Gå av vid stationen Stockholm Central och gå mot utgången “Sergels Torg” och du hittar oss ca 500m därifrån.