Reseinformation

TILL & FRÅN Scandic Triangeln

Tåg
Scandic Triangeln ligger 3 minuters promenad från tågstationen Triangeln som trafikeras av Öresundstågen och skånelinjens lokaltrafik, Pågatågen.

Med täta mellanrum, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid station Triangeln, som har uppgångar direkt till Triangelns köpcentrum där Scandic Triangeln ligger.

Nära nedgången till tågen ligger hållplatser för både lokala och regionala busslinjer.

Restider med Öresundståget:

Köpenhamn-Malmö: 39 min
Kastrup flygplats-Triangeln: 20 min
Malmö C-Triangeln: 4 min

Tips: När du bokar din resa med SJ eller annat bolag kan du ange Triangeln som slutdestination. SJ stannar inte vid Triangeln, men då kan du åka på samma biljett hela vägen även om det innebär ett byte på Malmö centralstation.

Bil
Om du kommer med bil till Scandic Triangeln finns ett stort allmänt garage i källaren. Det finns två inkörsportar till garaget. Antingen kör du in via inkörsporten från Pildammsvägen (mitt emot Operan), eller så kör du in från St. Johannesgatan som ligger i anslutning till Södra Förstadsgatan (ej Pildammsvägen).

Från garaget kan du ta hissen direkt upp till hotellobbyn. Följ Scandic-skyltarna i taket för att hitta till en plats nära hotellhissen som möjligt. Det går inte att förboka parkeringsplats innan ankomst, men man kan välja att betala parkeringen direkt i parkeringshuset eller sätta upp det på rumsnotan om man bor på hotellet.

Flyg
Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundståget direkt från Kastrup flygplats till Scandic Triangeln och är framme endast på 20 minuter. Stationen heter Triangeln och är det tredje stoppet från Kastrup.
Från Malmö Airport tar du dig enkelt till Scandic Triangeln med flygbussarna på
40–50 minuter och du går av vid hållplats Triangeln. Det går även bra att åka bil eller taxi från Malmö Airport och det tar cirka 30 minuter.

Lokaltransport inom Malmö

Det är enkelt att resa med lokaltrafiken i Skåne. Klicka på länken för att komma direkt till Skånetrafikens hemsida.