Scandic Triangeln

Välkommen till Scandic Triangeln

Mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren. Här kan du boka möteslokaler för konferens, event eller fest för upp till 450 personer. Ät och drick gott i Triangeln Restaurant & Lounge – Malmös nya mötesplats. En hotellcocktailbar och restaurang i världsklass.

Scandic Triangeln har 20 våningar med stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö. Våra 18 nyrenoverade mötesrum har olika egenskaper och funktioner vilket innebär att du kan få ett rum som passar just ditt möte. Boka våra flexibla möteslokaler för konferenser och skräddarsy till event och fest för upp till 450 personer. Om du planerar en festlig middag, mingel eller mässa passar spektakulära Ballroom och våra stora öppna ytor utmärkt.

I Triangeln Restaurant & Lounge möts malmöbor och hotellgäster för att äta och dricka gott. När du bor hos oss kan du även hålla dig i form i hotellgymmet, varva ned i bastun eller unna dig en spa-behandling.

…i centrala staden.

Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum; en naturlig mötesplats och ett landmärke som de allra flesta malmöbor och många besökare har en relation till. Här bor du på stans största shoppinggata med butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren. Läget gör att du har nära till det mesta, oavsett vilket mål du har med ditt besök. Både flygbussar, lokalbussar och tåg finns runt knuten. Till Köpenhamns flygplats tar du dig med snabbtåg till på bara 18 minuter!