Socialt program

Måndag 13 maj, 19.00

ST-pub

Kl. 18.00 Lasertag till självkostnadspris. 60 minuters spel för 150 kr per person. Max 40 personer. Bindande anmälan. Laserdome, Drottninggatan 1.
Kl. 19.30 Middag till självkostnadspris på Shamiat Restaurang, Södra förstadsgatan 78B (Obs! Inte Shamiat Fastfood på Bergsgatan).

Tisdag 14 maj, 17.30

Välkomstmottagning

Grand Öl & Mat

En levande mötesplats för mat, dryck, musik och kultur på Möllevången mitt i Malmö. Här välkomnar organisationskommittén alla med lättare mat och dryck samt underhållning.

Adress: Monbijougatan 17 211 53 Malmö (in på gården) 800 meter från kongresshotellet.

neurologiveckan

Onsdag 15 maj, 06.00 – 08.00

Bastu, bad och frukost på Ribersborgs kallbadhus.

Njut av soluppgången på ”Ribban”, ett fantastiskt traditionellt kallbadhus med separata bastulokaler för kvinnor och män samt en gemensam ångbastu. Ta ett dopp i Öresund och spana mot bron och Danmark. Efter bastu och bad äter vi frukost i kallbadhusets restaurang. Drop-in. Maxantal 60 personer, först till kvarn gäller.

https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv

neurologiveckan

Torsdag 16 maj, 19.00

Konferensmiddag

Möt Lund i bästa vårskrud! Njut av ett glas bubbel på universitetsplatsen följt av en festmiddag på anrika AF-borgen! Kvällen bjuder på god mat och dryck, fantastisk middagsunderhållning och därefter dans till levande musik.

För transport t/r Lund åker man enklast med tåg från station Triangeln (rakt under Scandic Triangeln där konferensen äger rum), din namnskylt innehållande Skånetrafikens logotype gäller som färdbevis till och från Lund.